KLANTEN CASES

 • mediamarkt-logozwart wti

  Media Markt is al jarenlang marktleider in consumentenelektronica en bekend bij 95 procent van alle Nederlanders. De eerste Nederlandse winkel werd in 1999 in Rotterdam geopend en inmiddels verwelkomen vijftig vestigingen elk weekend maar liefst 550.000 bezoekers. Sinds 12 april 2011 kunnen klanten ook online hun aankopen doen in de Media Markt-webshop. Met het grootste assortiment aan elektronische producten met alle A-merken, eerlijke prijzen en een uitstekende service weten bezoekers van Media Markt precies wat zij mogen verwachten

 • van_ree

  Kiest u voor Van Ree, dan kiest u voor kwaliteit en de voordeligste dierenspeciaalzaken leverancier in Nederland. Dat betekent niet altijd de laagste prijs maar wel altijd de voordeligste oplossing om uw voorraad op peil te houden en uw bedrijfsvoering optimaal te ondersteunen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld elke dag een levering, bijna alles per stuk leverbaar, een leverancier voor een groot deel van uw assortiment.

 • scheer en foppen

  In de Scheer en Foppen winkels vindt u een uitgebreid assortiment consumentenelektronica uiteenlopend van een eenvoudige wekkerradio tot de nieuwste televisie. Van de hoognodige stofzuiger tot de onmisbare wasautomaat. Van ieder product biedt Scheer en Foppen voldoende keuzes.  Wilt u een product eerst voelen, zien of ervaren? Dan biedt Scheer en Foppen u 67 winkeladressen in Nederland waar de producten demonstratieklaar voor u opgesteld zijn. Zo kunt u met eigen ogen zien wat u koopt, uw favoriet vergelijken en via onze verkopers net even meer informatie inwinnen dan u online zult vinden.

 • golden_tulip

  De oorsprong van Golden Tulip ligt in het jaar 1962, toen de eerste Golden Tulip hotels hun deuren openden in Nederland. Sindsdien heeft de keten zich ontwikkeld en is gegroeid met hotels over de hele wereld, zonder ooit de behoeften en verwachtingen van onze gasten uit het oog te verliezen.Tegenwoordig voert de hotelketen drie bekende merken, Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip, met in totaal meer dan 230 hotels in 42 landen. Elke vestiging voldoet aan de hoge internationale standaard die de keten nastreeft, maar is tegelijkertijd uniek dankzij de mensen die er werken en de lokale flair. Het resultaat hiervan is een verblijf dat even inspirerend als prettig is.

 • expert
  De Nederlandse Expert Groep is een sterke commerciële organisatie. De zelfstandigheid van de ondernemers is één van de beste wapens in de huidige concurrentiestrijd. Waarbij voortdurend bewezen wordt dat een goed georganiseerde samenwerking vruchten afwerpt. De winkelformule draagt duidelijk het beeld uit van een vakspeciaalzaak. Er is een zeer ruime keuze van alle vooraanstaande merken en iedere klant krijgt deskundig advies, een perfecte service en uitstekende garanties.

 • action
  De eerste Action winkel werd geopend in juli 1993 in Enkhuizen. Deze winkel, met een oppervlakte van 60 m2, werd nog met auto en aanhanger bevoorraad. Kort daarna werden filialen geopend in Heerhugowaard en Wognum en eind 1994 kende Action acht winkels. In 1995 werd het eerste distributiecentrum van 1.800 m2 in gebruik genomen. Vanaf het moment dat deze in 1999 verhuisde naar een nieuw locatie van 5.000 m2 gaat de groei van het aantal winkels snel. Eind 2002 heeft Action inmiddels 94 winkels. In november 2003 werd het nieuwe DC/kantoor op de huidige locatie aan de Perenmarkt in Zwaagdijk-Oost in gebruik genomen, met een oppervlakte van 25.000 m2. In 2004 werd de eerste winkel in supermarktconcept geopend, met winkelwagens en een kassameubel met lopende band. Ook reeds bestaande winkels worden vanaf dan omgebouwd naar dit concept.

 • okay

  OKay is een Belgische keten van kleinere buurtsupermarkten waar klanten terechtkunnen voor hun dagelijkse boodschappen. Okay-winkels zijn onderdeel van de Belgische supermarktketen Colruyt. In 2006 waren er 41 Okay winkels in België. In 2010 is dit aantal gegroeid naar 70.

 • okaycompact

  De OKay Compact-winkels maken deel uit van Colruyt Group. Je kan er snel, goedkoop en makkelijk boodschappen doen.

 • dreamland

  DreamLand is een Belgische speelgoedwinkelketen en sinds 1994 eigendom van het familiebedrijf Colruyt. De speelgoedspecialist van Colruyt Group richt zich tot kinderen en jongeren en hun familie. Je vindt er vooral speelgoed en schoolgerief, maar ook multimedia, gaming en spullen om een kamer in te richten.

 • dreambaby

  DreamBaby speelt in op de vraag van klanten naar een totaalconcept in babyartikelen: een uitgebreider aanbod en nog meer aandacht voor advies en service, meer in het bijzonder voor geboortelijsten.

 • colruyt

  Colruyt is een multinationale Belgische supermarktonderneming. Het familiebedrijf is in 1925 in Halle door Franz Colruyt opgericht. In 1958 nam zijn zoon Jo Colruyt het over en sinds 1994 wordt het bedrijf geleid door Jef Colruyt, de zoon van Jo. De supermarkt stond aan de wieg van de Colruyt Group, een Belgische multinational die actief is in groothandel.

 • bioplanet

  Bio-Planet is een biosupermarkt hier biedt deze biologische supermarkt keten u meer dan 7.000 referenties aan: 100 % biologische voedingsproducten en ecologische niet-voedingsartikelen, en dat alles verzameld onder één dak.