OVER ONS

  • Digitals Instore Retail werkt continu aan het verleggen van haar grenzen en het verbeteren van de normen op het gebied van winkelinrichting. Dat doen we vooral in de Benelux, maar ook in de rest van Europa en zelfs daarbuiten. Elke dag weer, in elk opzicht.

    Door onze nauwe samenwerking met retailers en merken zijn we in staat om u altijd een gerichte oplossing te bieden. Een oplossing die niet alleen van waarde is voor de consument, maar u ook veel tijd en arbeid bespaart tijdens de ontwikkeling van uw winkelinrichtingsconcept.

    Dankzij onze grote productiecapaciteit kunnen wij u niet alleen snel van een standaard product voorzien, ook voor een inrichtingsconcept op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Dus waar u ook voor kiest, Digitals Instore Retail biedt u altijd de beste oplossing. Een oplossing die zich ruim heeft bewezen in de praktijk en uitgebreid is getest in een in-store omgeving. Ons team van toonaangevende experts op het gebied van ontwerp, engineering en prototyping garandeert u een succesvol eindresultaat. Niet alleen in de vorm van full-scale prototypen, maar ook als het gaat om een solide ondersteuning tijdens de realisatiefase.